Z nicoty do nirvány vedla cesta mužů B v Bílovci

Třetí turnaj čekal naši zálohu dnes v Bílovci. Oproti nabité soupisce z minula jsme dnes dali dohromady deset lidí a jako jedenáctý byl do pole povolán bývalý golman Strny. V brance se vedle zkušeného Kutise představila naše nová akvizice z Ostravy 🙂 .

No a po prvním zápase jsem se musel ptát, kdo jsme, kam směřujeme a jaký to má smysl. Proti domácímu Bílovci jsme nepředvedli vůbec nic. Nemělo to ani hlavu ani patu. Byl to nesourodý soubor jednotlivců a ještě se nám zranil Beny a tak si Strny zahrál víc, než jsme všichni čekali. Totální beznaděj ale zachvátila moji mysl.
Co ale s tím. Rozhodl jsme se to kompletně přeházet. Při pohledu na soupisku druhého soupeře z Orlové jsme totiž nemohli nic ztratit. Papírově to bylo jasné. Ne tak na hřišti. To co se dělo bylo neuvěřitelné. Nově složená první pětka rozjela neuvěřitelný koncert a střílela jeden „krajší“ gól než druhý. Žádné šmudly ale krásné kombinace s přesným zakončením. Druhá pětka tvrdila muziku a Petr v bráně čaroval. Debut jako hrom. Trochu neortodoxní styl včetně robinzonád ale přiváděly soupeře k zoufalství. Škoda že někteří naši kamarádi z Orlové byli přemotivovaní a třeba Syrda po zbytečném a hloupém faulu dohrával jen se sebezapřením. No a o tom co se dělo potom radši ani nemluvit. Ale to je vedlejší, hlavní je, že tentokrát jsme věděli kdo jsme a kam směřujeme. Fakt dobrý mač z naší strany…

FBC TJ Sokol Frenštát p.R.  B – Spartak Bílovec B     2 : 5   (0:1,1:3,1:1)

  • G: V.Hlista, M.Genzer
  • A: J.Skýpala

S: J.Kutěj
M.Karban – M.Genzer, M.Ondryáš – O.Polách – V.Hlista
J.Skýpala – L.Morys, P.Klepáč – V.Syrovátka – B.Rašovský, M.Strnadel

 

FBC TJ Sokol Frenštát p.R.  B – 1. FBK Eagles Orlová B    7 : 0   (5:0,1:0,1:0)

  • G: O.Polách – 3, P.Klepáč – 2, J.Skýpala, V.Hlista
  • A: J.Skýpala – 3, M.Karban – 2, M.Strnadel, P.Klepáč

S: P.Hlista
M.Karban – V.Syrovatka, O.Polách – P.Klepáč – J.Skýpala
M.Genzer – L.Morys, M.Ondryáš – V.Hlista – M.Strnadel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *