Junioři uspěli na Krásném poli

Oba extrémně náročné zápasy proti těžkým soupeřům totiž zvládli a do tabulky tak putuje dalších šest bodů na naše konto.

Ale nebylo to jednoduché. Už jen ta doprava. Bílá tma pohltila vše i jednoho ze šoférů, který si to namířil přímo do Kukyho auta. Opět se ukázalo, jak důležité je mít sraz hodinu před zápasem, pokud by tomu tak nebylo, hráli jsme první zápas v osmi a nevyhráli bychom jej. I cesta zpět byla velkým dobrodružstvím ale díky zkušeným šoférům za bezpečný odvoz!!! A speciální díky putuje ode mně k Alešovi…

Kromě těžkých soupeřů nás dnes opět čekala i výzva v podobě dvou zápasů po sobě a tak jsme při několika zdravotních absencích opět povolali všechny možné dorostence. A vyplatilo se. První zápas s Třincem přinesl divokou přestřelku jako z časů Bufalo Billa. Do úvodu zápasu jsme vstoupili s hrou na dvě a s taktikou jako proti Honey Badgers a vyplatilo se. Hra byla vyrovnaná a když po jednom zákroku musel Šíma pod umývadlo, naskočil za něj poprvé na hřiště Vašek a pěknou ránou po chytré Jezevcově rozehrávce nás poslal do vedení. Oba týmy si nic nedarovaly a od na hřišti se jiskřilo od začátku. Nicméně dnes opět výborní rozhodčí měli vše pod kontrolou. V závěru první a po celou druhou třetinu jsme nasadili i třetí útok a Tobiho a soupeř se toho snažil využít větším tlakem. Je pravda, že se nám druhá třetina moc nepovedla. Soupeř otočil na 1:2. Ještě jsme zareagovali dvěma góly ale v závěru třetiny jsme během necelých dvou minut 3x inkasovali!!! Tři z těch pěti branek padly navíc z velké dálky. Nepoložilo nás to a ještě v úplném závěru jsme snížili na rozdíl jedné branky. Do třetí třetiny jsme šli už opět na dvě a úvod nám vyšel parádně. Během pěti minut jsme nasázeli tři branky a hektický závěr už jsme si pohlídali na jedničku.

Po krátké pauze bylo třeba hráče nažhavit na druhý zápas proti Krnovu. Ten ukázal svou sílu v prvním zápase proti MVILu, kdy otočil zdánlivě prohraný zápas. Vstup do zápasu jsme měli excelentní. V prvních třech minutách jsme se 3x prosadili!!! A přes upozorňování co soupeř dokáže… jsme přestali hrát. Všichni jsme si mysleli, že teď už budeme jenom střílet branky a každý si chtěl nějakou dát. Ale tak to nefunguje, soupeř se dostal zpět do zápasu a čekaly nás těžké chvíle. Zvlášť, když jsme v závěru první třetiny museli absolvovat dlouhé oslabení tři na pět. Tady se dost dobře lámal zápas, protože jsme to zvládli na jedničku i díky v tomto zápase skvělému Mikymu. O přestávce kluci pochopili, že jim blbé řeči, blbé fauly a blbé hledání chyb jinde než u sebe nepomůže a pomohl nám i hodně šťastný Ondrův gól, kdy spíše přihrával ale ta kulatá zlatonka si našla cestu až do branky. Uklidnili jsme se, pochopili, že bez obrany se hrát nedá a také díky hře na tři útoky nám došly síly později než soupeři a tak i v tomto zápase poslední třetina patřila zcela jasně nám!

Je to skvělé ale pořád je třeba zůstat na zemi, pořád je na čem pracovat a pořád se můžeme zlepšovat. Ale dnes se nám to tedy asi  povedlo 🙂

 

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. – FBC Intevo Třinec      7 : 5    (1:0,3:5,3:0)

  • G: P.Klepáč – 2, A.Zlý – 2, V.Hlista, P.Dudek, O.Šimík
  • A: M.Genzer – 2, A.Zlý, P.Pícha

S: M.Kalina
M.Genzer – P.Dudek, A.Fedorčík – P.Svoboda, T.Křenek
M.Křenek – Š.Motyka – A.Zlý, P.Klepáč – O.Šimík – P.Pícha, Š.Blabla – V.Hlista – M.Tkáč

 

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. – FBC Orca Krnov     7 : 1    (3:1,1:0,3:0)

  • G: P.Klepáč – 2, P.Pícha, O.Šimík, M.Křenek, A.Fedorčík, P.Svoboda
  • A: A.Fedorčík – 2, P.Klepáč – 2, P.Pícha, P.Dudek, P.Svoboda

S: M.Kalina
M.Genzer – P.Dudek, A.Fedorčík – P.Svoboda, T.Křenek
M.Křenek – Š.Motyka – A.Zlý, P.Klepáč – O.Šimík – P.Pícha, Š.Blabla – V.Hlista – M.Tkáč

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *