13. ročníku Hammer Cupu nový kabátek slušel

Pokaždé jiný ale stále se stejným posláním. Sportovní setkání členů klubu a přátelské zápolení v příjemné atmosféře…

Už třináct let plní tuto roli a splnil ji i letos. Mně osobně samozřejmě těší, že i podle ohlasů, které se ke mně dostaly se i tato letošní varianta líbila a přes takové nesmělé rozpaky z počátku měl turnaj úspěch. Letos si vytyčil pořadatel dva hlavní cíle. Aby se nikdo „blbě“ nezranil a abychom potrénovali i situace, na které v „normálním“ tréninku není čas. Samostatné nájezdy. Myslím, že se velmi povedl i herní systém a tak jsme byli svědky čtyřhodinových emocí plných soubojů.

Nejdříve v základních skupinách, kde mezi sebou soupeřily nejen dvojice nájezdníků, ale také tři brankáři. Po těchto soubojích se rozhodovalo v soubojích o umístění mezi 9 a 14 místem.  Nejlepších osm dvojic se pak utkalo v play off o finále ale poražení z prvního kola pokračovali také v soubojích o konečnou pátou příčku.

Byli jsme svědky spousty krásných zakončení i skvělých zákroků brankářů. Dovolím si tvrdit, že prim dnes hráli tři borci. Miloš, Genzy a Hugo (po dnešku též zvaný „malý Miloš“). Ostatně Miloš s parťákem Čompou a Hugo s objevem dne Adamem K dokráčeli až do finále, kde velmi těsně zvítězila zkušenost. Mezi golmany si právo sáhnout si na pohár nakonec vybojoval Peťa.

Mě se to dnes tedy líbilo a věřím, že i většina účastníků byla spokojená… a protože to přece jen byla soutěž, byť jen v podstatě o zlaté trenky, přinášíme i konečné výsledky:

Golmani:
1. Petr   78 úspěšných zákroků / 42 neúspěšných
2. Kuba   74 / 46
3. Miky   73 / 47

Hráči:
1. Miloš + Čompa
2. Hugo + Adam K
3. Genzy + Vašek H
4. Davča +  Jezevec
5. Adam + Krtek
6. Matty + Tobi K
7. Pepe + Pates
8. Dušan + Pítrs
9. Aleš + Márty
10. James + Hokejka
11. Štěpán B + Majk
12. Gendy + Denis
13. Ondra + Ufy
14. Štěpán P + Trener

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *