Florbalová neděle mužů na Čeladné – díl druhý, Béčko

Ještě ani všichni hráči A týmu nestihli odjet a už se v hale na Čeladné scházel náš B tým.

Tedy ne všichni Áčkaři se balili domů. Zůstali oba golmani, Kutis i junior Miky. Také dva muži Ondra s Dušanem a junioři Andy, Genzy, Kuky, Jezevec a Patrik. To proto, abychom společně s pravověrnými Béčkaři konečně mohli do zápasu vyslat kompletní tři pětice! Povedlo se a hned v prvním zápase nás čekal soused z Frýdku Místku.

No jak to napsat, ten vstup se opět nepovedl. Hned při druhém střídání jsme soupeři namazali před vlastní branku a bylo to 0:1. Dalo nám to práci ale po krásné akci a brejku dvou našich hráčů na osamoceného golmana se prosadil navrátilec Bart. Hrál se poměrně slušný florbal který ale skončil po naší druhé brance v podání Kukyho. Od té doby se začalo na hřišti jiskřit. Nicméně herně jsme měli zápas pod kontrolou a ve třetí třetině přidali další branku z florbalky Skypyho a z tohoto zápasu bereme tedy důležité tři body.

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. „B“ – FbC KOVO KM Frýdek-Místek     3 : 1    (1:1,1:0,1:0)

  • G: L.Böhm, P.Klepáč, J.Skýpala
  • A: P.Dudek, V.Syrovatka

S: M.Kalina
J.Skýpala – L.Morys, M.Ondryáš – O.Polách – V.Graf
F.Nádvorník – M.Vašenda, P.Klepáč – V.Syrovatka – M.Adamec
D.Pícha – A.Fedorčík, L.Böhm – A.Zlý – P.Dudek

 

Druhý zápas se nesl v podobném duchu jako druhý zápas našeho Áčka. Proti záložnímu týmu Vítkovic jsme postupně přebírali otěže zápasu a svého soupeře přehrávali. Za stavu 3:1 jsme se ale „zbláznili“ a málokdo byl tam, kde měl být a o dodržování nějakých postů se moc nedalo mluvit. Většina se viděla jen před brankou soupeře a podle toho to taky dopadlo. Soupeř v závěrečné power play vyrovnal a já tak zažil dejavu. Škoda, měli jsme na ty tři body.

Dlouhá neděle tak tedy skončila třemi remízami a jedním vítězstvím. Děkujeme všem, kteří si našli cestu do hlediště a zejména a především děkujeme Silvii, Klemčovi, Vaškovi a Krtkovi za to, že nám uspořádali dva dlouhé turnaje…

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. „B“ – 1. SC TEMPISH Vítkovice „B“     3 : 3    (2:1,1:0,0:2)

  • G: M.Genzer – 2, M.Ondryáš
  • A: L.Böhm, O.Polách

S: J.Kutěj
J.Skýpala – L.Morys, M.Ondryáš – O.Polách – V.Graf
F.Nádvorník – M.Vašenda, L.Böhm – M.Genzer – M.Adamec
D.Pícha – A.Fedorčík, A.Zlý – P.Klepáč – P.Dudek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *