Výjezd Áčka mužů do Opavy se vydařil na jedničku!

Dva důležité zápasy dnes naši muži zvládli herně, takticky i v hlavách a odměnou jim byly dvě vítězství po velmi dobrých výkonech.

Konečně, po několika letech se splnil můj sen a dnes jsme mohli odehrát oba zápasy na tři kompletní pětice. I tahle plná soupiska jistě pomohla k dobrým výkonům. Věděli jsme, že Opava doma nebude tak odevzdaným soupeřem jako v úvodním vzájemném střetnutí. To se taky potvrdilo ale nám se podařil udržet trend posledních zápasů a měli jsme skvělý vstup do zápasu, během osmi minut jsme se dokázali prosadit hned 3x. Soupeři jsme ale dvěma zaváháními po střelách z dálky dali šanci se vrátit do zápasu ale brzy jsme znovu odskočili o dvě branky a soupeři už nic před naší brankou nedovolili. Navíc i úvodních pět minut třetiny druhé patřilo jasně nám a tři branky v soupeřově sítce byly ještě možná málo. V poslední třetině se trochu přiostřilo ale závěr jsme si už zkušeně pohlídali a tak zdánlivě povinné ale ne úplně jednoduché vítězství bylo na světě. A ohromně pozitivní bylo i to, že se prosazovaly herně i gólově všechny tři pětice!
Po jednozápasové pauze bylo důležité vrátit se do zápasového módu a to se dnes opravdu povedlo. A věřím, že si všichni vezmeme příklad z toho, že když udržíme chladné hlavy a občas něco dokážeme překousnout, když se soustředíme jen na hru, nese to ovoce. To se ukázalo i v dnešním druhém zápase, kdy jsme nebezpečného a silného soupeře (mimochodem, oba naši dnešní soupeři své druhé zápasy vyhráli) udrželi v bezpečné vzdálenosti od naší branky a opět díky skvělým úvodům třetin jsme nepřipustili komplikace. Jedinou vadou na kráse tak byla inkasovaná branka vteřinu před koncem druhé třetiny, která pokazila čisté konto Kutisovi. Protože ten kluk si za to všechno, co s námi vytrpěl, nějaké to pozitivní povzbuzení zaslouží. Myslím, že i tak ale mohl být nejen on s naším výkonem spokojen, zápas jsme měli pod kontrolou a tak se nám teď po strašně dlouhé době hezky kouká na tabulku soutěže…

Doufám, že tohle je začátek nové cesty…

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. – S.K. P.E.M.A. OPAVA B      8 : 2   (4:2,3:0,1:0)

  • G: M.Křenek – 3, D.Pícha, A.Fedorčík, P.Klepáč, A.Zlý, P.Pícha
  • A: A.Zlý – 2, A.Fedorčík, A.Polách, P.Klepáč, V.Hlista, P.Dudek

S: M.Kalina
V.Pyško – P.Dudek, P.Klepáč – O.Šimík – P.Pícha
A.Fedorčík – D.Pícha, O.Polách – Š.Motyka – A.Zlý
M.Genzer – B.Rašovský, M.Křenek – A.Polách – V.Hlista

 

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. -1.FBK Sršni Rožnov p/R Legendy C           7 : 1   (2:0,4:1,1:0)

  • G: P.Klepáč – 2 (1xSN), A.Fedorčík, A.Zlý, M.Křenek, Š.Motyka, A.Polách
  • A: O.Polách, D.Pícha, A.Zlý, P.Pícha

S: J.Kutěj
V.Pyško – P.Dudek, P.Klepáč – O.Šimík – P.Pícha
A.Fedorčík – D.Pícha, O.Polách – Š.Motyka – A.Zlý
M.Genzer – B.Rašovský, M.Křenek – A.Polách – V.Hlista

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *