Béčko mužů na „domácím“ turnaji v Rožnově(!) nezaváhalo

To si nikdo moc nedovede představit, jak složité může být uspořádat domácí turnaj…

Z našeho „domácího“ útočiště na Čeladné jsme byli v tomto termínu vyhoštěni kvůli plesu. Několik našich návrhů na změnu termínu smetli ze stolu svým nesouhlasem dva účastnické týmy tohoto kola. Podařilo se nám tedy domluvit náhradní halu v Kopřivnici. Po potvrzení a zadání hlášenky jsme byli vyhoštěni i odtamtud. Nakonec jsme tedy našli útočiště v domovské hale Rožnovských Sršňů, kde bylo naštěstí dopoledne volno. Poděkování míří i vedení klubu za vstřícnost a propůjčení mantinelů i branek. Takže vidíte, že opravdu domácí halu potřebujeme jako sůl…

Ani sestava se nerodila lehce a tak musím opět poděkovat všem těm, kteří jsou pořád ochotni vystoupit z komfortní zóny a i když něco musí obětovat, přijdou a pomůžou. Jako tradičně to dnes byli Ondra s Dušanem a po maturitním plese dorazil na druhý zápas do branky i Kutis. Z juniorů dnes pomohli oba Vaškové a ve druhém zápase i útočná vozba Ondra Kuky Pepé. Z „rodných“ béčkařů nechyběli Petr, Filda, Morty, Miloš, Skypy, Ufy a tentokrát i Bart.

První soupeř, záloha Vítkovic, nás minule drtivým finišem připravila o dva body a i dnes to byl obrovský boj ve kterém jsme museli reagovat na vedoucí gól soupeře, neuznanou branku i lehce podivná vyloučení. Podařilo se nám srovnat a v polovině poslední třetiny i dostat se do vedení. Je třeba ale konstatovat, že v našem podání to byl doslova festival zahozených šancí. Co my všechno dokážeme zahodit to je námět na nekonečnou telenovelu. Tentokrát jsme si ale už vítězství nenechali vzít.

Do druhého utkání proti druhému týmu MVIlu vstoupil náš druhý tým zaváháním hned v úvodu zápasu. To však byla v podstatě jediná větší komplikace (tedy kromě neproměňování šancí), jinak jsme měli zápas pod kontrolou a dokonce i Kutis v bráně byl spokojen s tím, že si konečně jednou užil pohodový zápas kdy nečelil spršce střel. Však taky natáhl svou šňůru vítězných zápasů na dva 🙂 .

Důležité body tedy zůstaly doma, tedy ne doma v Rožnově ale prostě byly připsány do tabulky našemu týmu. Další zápasy nebudou jednoduché, proto šlo dnes o hodně, byť to tak někteří nevnímají, ale i Béčko chce vyhrávat…

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. B – 1. SC TEMPISH Vítkovice B      2 : 1   (0:0,1:1,1:0)

  • G: F.Nádvorník, L.Böhm
  • A: M.Karban – 2

S: P.Hlista
F.Nádvorník – L.Morys, L.Böhm – M.Karban – J.Skýpala (4 beci v jedné pětce 🙂 )
D.Pícha – V.Stráník, O.Polách – V.Hlista – M.Ondryáš

 

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. B – 1.MVIL Ostrava B      5 : 2   (2:1,3:0,0:1)

  • G: O.Šimík – 2, L.Böhm – 2, vlastní
  • A: P.Pícha, D.Pícha, J.Skýpala

S: J.Kutěj
F.Nádvorník – L.Morys, D.Pícha – V.Stráník,
O.Polách – V.Hlista – M.Ondryáš, L.Böhm – M.Karban – J.Skýpala , P.Klepáč – O.Šimík – P.Pícha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *