Strži stále ve hře o titul!

Dva zápasy před koncem stále živí starší žáci šanci na vítězství v Moravskoslezském přeboru!

Dnes si po nevýrazném výkonu v úvodním zápase sice připsali první porážku v soutěži, zlepšeným a hlavně výborným výkonem ve druhém utkání dali najevo, že se s nimi musí počítat.

Opět a stále dokola musíme opakovat, že tenhle nepočetný tým předvádí téměř zázraky. I dnes, abychom dali dohromady dvě pětky a jednoho náhradníka, museli do hry i mladší žáci. Do prvního zápasu jsme nastoupili hodně zakřiknutě a bojácně, jako bychom si nevěřili a čekali co soupeř vymyslí. Gól jsme sice první vstřelili my ale bohužel to bylo jediné, co se nám za dvě třetiny povedlo. Soupeř našeho nepovedeného výkonu využil a tak přišla první porážka v soutěži. Když se ale umí prohrávat a porážku dobře vyhodnotit, může paradoxně i pomoci. Zvlášť, když jde ještě o malé děti 🙂 (byť tedy většina z nich už se na mně dívá z vrchu 🙂 )
Trenéři i hráči provedli to nejlepší vyhodnocení porážky a ve druhém zápase už jsme sledovali jiný výkon. K vidění byla skvělá jízda, odmakaný zápas a divoká přestřelka se šťastným koncem pro nás.
V dnešních zápasech jsme se utkali s největšími konkurenty ve hře o titul. Zatímco ten první vyvolal pochybnosti zda na to máme, druhý ukázal, že netřeba pochybovat, ať už to dopadne jakkoli…

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. – FBK Horní Suchá      2 : 4     (1:1,0:2,1:1)

  • G: P.Mrkva – 2
  • A: D.Kubala

S: Š.Mičulka
A.Kuběna – P.Mrkva, J.Pítr – D.Ťulák – T.Neuwirth
J.Genzer – J.Poledník, J.Pícha – D.Kubala – J.Zima, Š.Pala

 

FBC TJ Sokol Frenštát p.R. – FBC Coyotes Jablunkov      4 : 5     (1:1,1:0,3:3)

  • G: D.Kubala – 2, J.Pítr – 2, D.Ťulák
  • A: J.Pícha – 2, T.Neuwirth, J.Genzer, J.Pítr

S: Š.Mičulka
A.Kuběna – P.Mrkva, J.Pítr – D.Ťulák – T.Neuwirth
J.Genzer – D.Kubala, J.Pícha – J.Zima – J.Poledník, Š.Pala

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *